Menü Bezárás

Jupiter Tech Kft

A Jupiter Tech Kft. magas szintű vizsgálati technológia és eszköztámogatást kíván nyújtani a termelő és szolgáltató vállalatoknak, iparágtól függetlenül (járműipar, elektronika, energiaipar, fémipar, építőipar, könnyűipar és egyéb iparágak).

Termékeink és technológiai megoldásaink alapvetően a gyártásban, illetve minőségbiztosításban nyújtanak olyan innovatív és korszerű megoldásokat, amik sok esetben a cégek működésének vagy fejlődésének alapvető eszközei. Ezek az eszközök, technológiai megoldások gyakran a termelő (valós értéket teremtő) vállalkozások biztos és hatékony működését és jövőjét biztosítják. Az eszközök kiválasztása és bevezetése az alkalmazásba mindig egy közös munkafolyamat eredménye, amiben mi jelentős szerepet kívánunk vállalni.

A megfelelő eszközök vagy technológiai megoldások kínálatát és folyamatos biztosítását/támogatását tekintjük legfőbb feladatunknak. Ez az az érték, ami partnereink számára olyan előnyöket nyújthat, ami biztosíthatja egy hosszú távú sikeres partneri kapcsolat alapját, cégünk fejlődésének sikerét és családjaink biztos jövőjét.

STARCKE

AZ INNOVÁCIÓ ÉS KÖVETKEZETESSÉG TALÁLKOZÁSA
STARCKE csiszolóanyagok 1829-től.

STARCKE egy közepes méretű független családi vállalkozás, mely negyedik generáció óta működik.
Vállalati történelmünk vas és fatermékek, valamint háztartási eszközök kereskedelmével kezdődött, melyet később tisztítószerek, mosószerek és gyufa váltott fel. A 19. század vége felé a gyártási palettát csiszolópapírokkal és csiszolókendőkkel bővítették. A következő években ezek a cikkek egyre jelentősebbé váltak az iparosodás előrehaladtával. A STARCKE több mint 100 évig az ipari csiszolóanyagok fejlesztésére és gyártására fókuszált.

Napjainkban STARCKE a minőségi csiszolóanyagok piacvezetője Németországban és a világ minden tájáról ellátja az ügyfeleket minőségi termékeivel.